Live bij De V: Walter&Friends

Immens populair zijn ze in Delft:  Walter and Friends. Eerder dit jaar gaven ze enkel geweldige shows op de vooraanstaande muziekpodia van de stad.  Reden deze formatie ook weer terug te vragen naar de V om ook daar weer een avond nog eens extra van een dimensie te voorzien.

Ron van der Kraan, een van de zangers/ gitaristen van de befaamde Delftse Zappa band Cuccurillo Brillo Brullo, weet z’n passie voor de soul en funk en rock’n roll op verfijnde wijze weer te geven  onder de artiestennaam Walter and friends.

In formaties van 2, 3 of 4 personen speelt van der Kraan samen met muzikanten van grote naam.

De Amerikaan Dann Simon bespeelt de contrabas. Bedreven in de jazz, speels in Walter and Friends.

Niemand minder dan Wouter Kiers, de blonde reus die grooved en blaast op de sax zoals alleen hij dat kan, is zeker geen onbekende verschijning in Delft. De verrassende inbreng van Kiers bij de formatie van Walter zal elke toeschouwer verrassen.

Om de band compleet te maken worden er drums ingezet. Elke slag is raak, het publiek zal niet ontkomen een het geweldige ritme van de gastdrummer die Walter voor deze avond heeft uitgenodigd.

De formatie komt met een enerverend samengesteld repertoire van jazz en soul, funk en rock’n roll.

Stilzitten wordt moeilijk, steeds verbaasd zijn over wat deze heren samen  presteren wordt behoefte aan meer en nog meer.

 

Ga terug