De V Live - HORSE

Horse is een diep in Delft gewortelde band. Wie kent ze niet?

Op het muzikale toneel krijg je een show te zien waar je helemaal in mee gaat, want volgens de officiële berichten loopt het als een muzikale tierelier en 'rent het als een paard'. Of course, a Horse, in het Engels klinkt het heel gelikt en soepeltjes... Wat is het belangrijkste kenmerk van Horse? Dat is de aangenaam grove korrel in de stem van zanger/gitarist Bob Reinders. Hij wordt bijgestaan om dit 'hoofdattribuut'  ten volle uit te buiten door één en soms twee achtergrondzangeres(sen). Die zorgen voor de spreekwoordelijke slagroom op de spreekwoordelijke taart.

Machinekamer
In de machinekamer van Horse wordt de smeerolie 'bereid'  door gitarist Jaap Deelstra, die met een eigen geluid veel in zijn mars heeft. En door Gerrit Brands die op de bas ongehinderd door weet te pompen. En wat een feest: sinds ruim een halfjaar drumt Delftenaar Ronald van Drunen, bekend van La Blusa, het geheel bij elkaar!

Compleet verhaal
Een compleet verhaal dat zorgt voor goed in het gehoor liggende songs, die onder de noemer stevige rock zijn te vangen. Rockmuziek met een, om toch maar bij dat kijkje in de keuken te blijven, eigentijds bereide saus. Die de luisteraar bovendien het gevoel geeft, dat het culturele erfgoed van stevige rockmuziek in goede handen is bij Horse.
Een live optreden van Horse staat garant voor een energiek optreden: zo nodig keert men zichzelf binnenste buiten! Het Elvis Presley gehalte is overigens hoog, zowel in kwantiteit als kwaliteit! Zeker als ze in een café in hun eigen Delft hun gang kunnen gaan!

Ga terug